… da te kontaktirajo iz Simobila in naročijo tvoje izdelke.

Bilo je lani decembra, ko so se vsa podjetja mrzlično pripravljala na poslovna darila in se travmirala v stilu: Kaj bomo pa letos? Vse je že zlajnano. Fino je, da je nekaj uporabnega. Pa nekaj, da je tako za ženske, kot za moške. Da je izvirno. Po možnosti nekaj ročno izdelanega? In še slovensko! Huh! Ni še konec 🙂 Potem je pa tu še rok uporabnosti, lična embalaža, zmerna cena, dobavljivost, zanesljivost. Pravi projekt vam pravim 😉

No k sreči je moj deliš’s kozarec rešil marsikatero zagato, saj so se podjetja zelo dobro odzvala na izdelek in me zelo pridno kontaktirala. Da se razumemo, prav vsak mail ali klic je bil zame vrhunec, pa 10 kozarčko, pa 50 kozarčkov, pa … tako naprej 😉 Prav pa je, da izpostavim mojo letošnjo največjo deliš’s stranko – Simobil. Neverjetno kako domače se človek počuti v njihovi okolici.
Zalužijo si pohvalo, glede organizacije, odzivnosti in fleksibilnosti. Z njimi je bilo res užitek delat, saj cenijo pošteno delo in trud, ter te (sploh)(začuda)(aleluja!) ne ožamejo do onemoglosti (povem po resnici, saj vemo, da veliko podjetij tudi ni tako podpornih slovenskim ustvarjalcem). Naj še naprej živi Simobil!

Tudi vam privoščim, da bi lahko kdaj delali z njimi.
In ja je realno, da bo do tega prišlo. In ne, nimam prav nobenih vez!

Zdaj pa neham, da ne boste mislili, da me nekdo plačuje za tale članek hihi 😉
Želela sem pa izkušnjo delit z vami. Tako.

papa
Kristina

darilo-iz-kozarca-3